Over ons

Met gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring in de mineralenwereld hebben Karin en Bart, de drijvende krachten achter Kristal Kartel, een ware passie voor het ontdekken en aanbieden van de mooiste kristallen, direct uit het land van herkomst.

In 2021 openden zij de deuren van Kristal Kartel in Halsteren, een groothandel speciaal voor wederverkopers van mineralen en kristallen. Of je nu actief bent op beurzen, online verkoopt of een fysieke winkel hebt, bij Kristal Kartel vind je een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment dat wekelijks wordt aangevuld, altijd tegen scherpe prijzen.

Kristal Kartel, gelegen aan de Industrieweg 1g, 4661VN te Halsteren, heeft zich snel gevestigd als een betrouwbaar adres voor iedereen die geïnteresseerd is in kwalitatief hoogwaardige mineralen en kristallen.

Kristal Kartel is een geregistreerde handelsnaam van:
De Barnsteen Specialist
Hoge Braak 12
4661HW in Halsteren
KVK: 88763633
BTW nummer:  NL864769660B01

Voor vragen, advies of meer informatie over ons assortiment kunt u altijd contact opnemen via info@kristalkartel.com of een bericht sturen via WhatsApp op +31636561877. Bij Kristal Kartel, zijn Karin en Bart klaar om u te verwelkomen en te helpen met hun deskundigheid en passie voor kristallen.