Nieuws en updates

Wil je op de hoogte blijven van wat er binnenkomt bij de Mineralen en Kristallen Groothandel van het Kristal Kartel? Hou dan deze pagina in de gaten. Hier laten we zien wat voor moois er binnen is gekomen en wat er allemaal is gebeurd in de showroom.

23-05-2023

Nieuwe Unboxing XL video!

Er is weer heel veel nieuws binnen gekomen! Bekijk de unboxing XL video en ontdek de vele kristallen die vanaf nu in de showroom staan!

17-05-2023

Ervaar Fluorescentie mineralen bij het kristal Kartel, zie kristallen verkleuren onder UV licht

Ervaar Fluorescentie mineralen

Ontdek nu ook de verborgen wereld van Fluorescentie mineralen bij groothandel het Kristal Kartel en zie hoe kristallen van kleur veranderen onder UV! Op de foto zie je syeniet sodaliet (Yooperlite) Baltisch barnsteen en groene fluoriet.

08-05-2023

Kristal puntjes van fluoriet, howliet, prehniet, mosagaat en obsidiaan. Ook met aura coating

Kristalpuntjes Walhalla!

Er zijn nieuwe kristal puntjes binnen gekomen! Onder andere van: fluoriet, howliet, prehniet, mosagaat, roze opaal, apatiet en nog veel meer! De meeste natuurlijk en een aantal met aura coating.

30-04-2023

Resultaat na een kleine verbouwing bij groothandel het Kristal Kartel

Kleine verbouwing

Na een kleine verbouwing op de bovenverdieping, kunnen we nu uw aankopen eenvoudig digitaal verwerken. Hierdoor beschikt u altijd over een gedetailleerd overzicht van de aangeschafte artikelen!

13-04-2023

Trommelsteen zakken gemixt of per soort. Altijd voordelig bij mineralen groothandel het Kristal Kartel

Heel veel trommelstenen!

De nieuwste aanwinst bij het Kristal Kartel: trommelsteen zakken! Of je nu op zoek bent naar grote stenen, kleine steentjes of een mix van verschillende soorten, onze zakken hebben altijd een gunstige prijs!

03-04-2023

Onze stelling is weer gevuld met prachtige roze amethist plakken op standaard.

Aanvulling van de Roze amethist!

Onze stelling is weer gevuld met prachtige roze amethist plakken op standaard, en nu zijn ze nog aantrekkelijker geprijsd! Kom kijken en kies jouw unieke collectie.

15-03-2023

Mooie paarse amethist op stevige metalen voet

Mooie amethist op voet

We hebben zojuist deze prachtige amethisten uitgepakt met mooie paarse kristallen op een stevige metalen voet. Indrukwekkende showroom stukken!

07-03-2023

Agaat op voet in de aanbieding bij mineralen groothandel kristal Kartel

Agaat op voet in de aanbieding

We hebben zojuist een pallet met prachtige agaten op metalen voet geopend! Deze zijn nu beschikbaar tegen een absolute bodemprijs. Wees er snel bij en maak een afspraak voordat ze weg zijn!

02-03-2023

Plattegrond internationale mineralenbeurs Rijswijk

Standnummers bekend Rijswijk

Op 25 en 26 maart zal de grootste mineralenbeurs van Nederland wederom plaatsvinden in Rijswijk. Het Kristal Kartel zal ook aanwezig zijn met twee kramen op locatie V08 en U08. Zorg dat je ons niet mist!

07-07-2023

Pallet vol portal amethisten bij de mineralen groothandel Kristal Kartel

Pallet vol portals

Vandaag hebben we een pallet met amethist portals uitgepakt en wat zijn ze mooi! Vanaf vandaag te bewonderen in de unit. Wacht niet te lang, want ze gaan snel!

20-01-2023

Prachtige kristallen en mineralen bij de groothandel Kristal kartel

Tafeltje vol

Veel kleine kristallen maken een volle tafel! We hebben onze tafels boven opnieuw ingedeeld met zowel eigen getrommelde steentjes als diverse kristallen en carvings.

12-01-2023

Top kwaliteit agaat op metalen voet bij mineralen groothandel kristal Kartel

Agaat op voet van hoge kwaliteit

Zojuist zijn we weer iets moois tegen gekomen! Deze schattige agaatjes op standaard zijn van hoge kwaliteit en wegen allemaal minder dan 1,5 kg!

30-12-2022

Top polished agaat uit Brazilië bij groothandel Kristal Kartel

Eerste pallet uitgepakt

De eerste pallet van de nieuwe zending is uitgepakt! Deze bevat prachtige top polished agaat in in zowel natuurlijke vorm als bijgekleurd.

19-12-2022

Nieuwe container vol kristallen en mineralen uit Brazilië is aangekomen bij mineralen groothandel Kristal Kartel

Nieuwe container uit Brazilië

Na een lange zeereis is er vandaag een nieuwe container met 24 pallets uit Brazilië aangekomen! In de komende weken gaan we deze uitpakken en laten we hier zien wat er allemaal in zit! Christmas came early!

28-11-2022

nieuwe zending fluoriet bij mineralen groothandel Kristal Kartel

Zending fluoriet binnen

Wat een prachtige fluoriet is er vandaag binnengekomen! Zowel punten, torens, bollen en dubbele punten in prachtige kleuren!