Nieuws en updates

Wil je op de hoogte blijven van wat er binnenkomt bij de Mineralen en Kristallen Groothandel van het Kristal Kartel? Hou dan deze pagina in de gaten. Hier laten we zien wat voor moois er binnen is gekomen en wat er allemaal is gebeurd in de showroom.

05-04-2024

Fluoriet, rozenkwarts, crazy lace agaat en nog veel meer leuke nieuwe spullen in de april zending bij het Kristal Kartel!

Nieuw binnen april!

We hebben een ruime keuze aan betaalbare fluorietpunten binnengekregen, naast grote obelisken en bollen van rozenkwarts, rookkwarts en lemonkwarts. Ook nieuw binnengekomen zijn de kleine punten van bloemagaat en bijzondere flames in crazy lace agaat en maansteen. Wacht niet te lang en kom langs voor ze weg zijn!

27-03-2024

Markiezaat Mineralendagen bezoek het kristal Kartel tijdens de open dag

Markiezaat Mineralendagen!

Op 21 en 22 april zijn het weer de Markiezaat Mineralendagen! Zowel Mineralengroothandel Kristal Kartel in Halsteren als de Kristalloods in Bergen op Zoom zijn dan geopend voor professionele wederverkopers. De openingstijden zijn beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur. Klik voor meer informatie op het logo.

20-03-2024

Skulls en Sfaleriet (Chalcedoon)!

We zijn nog maar net terug en er staat alweer veel moois te wachten! We hebben zojuist een zending met kristallen schedels, draken en druzy sfaleriet ontvangen. Maak snel een afspraak om ze te bekijken, want waarschijnlijk zijn ze snel weg.

26-2 tot 16-3

Kristal Kartel is op inkoopreis naar Brazilië

Gesloten wegens inkopen

Het Kristal Kartel is gesloten van 26 januari tot en met 16 maart. In deze periode zoeken Karin en Bart in Argentinië en Brazilië naar de mooiste kristallen voor jullie. Vanaf 16 maart verwelkomen we je graag weer. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken.

07-01-2024

De Afrika zending!

De zending uit Afrika is eindelijk binnen! Het wachten wordt beloond met prachtige kristallen van onder andere citrien, spirit kwarts, druzy chrysocolla, rookkwarts en nog veel meer. Ook zijn de kristaldozen weer aangevuld. Dit wil je niet missen! Bekijk de video hieronder voor een eerste indruk.

04-12-2024

Nieuwe zending!

We hebben nog maar net de spullen uit Madagaskar uitgepakt, en nu staat de volgende zending alweer klaar! Ontdek ons nieuwe assortiment aan bollen, torens, schedels, carvings en zelfs een indrukwekkende Mjölnir! Aarzel niet om een afspraak te maken, want van zowel Thor's hamer als de draken is de voorraad beperkt!

20-11-2023

Black Friday bij Kristal Kartel

Onze zending uit Madagaskar is aangekomen en van uitzonderlijke kwaliteit! Profiteer nog de gehele maand november van onze Black Friday-aanbieding en kies de mooiste stukken uit deze zending. Beschikbaar zolang de voorraad strekt. Mis deze kans niet en maak vandaag nog een afspraak!

09-11-2023

Black Friday Deal bij Mineralengroothandel kristal kartel

Wat is de meerwaarde van Black Friday?

Waarom zou je als verkoper van mineralen en kristallen meedoen met zo'n Amerikaans feestje als Black Friday? We hebben op een rijtje gezet waarom het toch verstandig is om aandacht te geven aan dit verkoop fenomeen. Lees het in ons blog.

31-10-2023

Agaat theelicht houders, sfeervol voor in de winkel!

Sfeervolle agaat theelichthouders

Breng sfeer in je winkel tijdens de donkere dagen! Onze charmante agaat theelichthouders bestaan uit een prachtige plak agaat, geplaatst in een houten standaard, compleet met een theelichtje.

18-09-2023

Pak met ons mee uit!

We hebben zojuist een gloednieuwe zending ontvangen! Pak samen met ons uit in een splinternieuwe Unboxing XL video!

27-08-2023

Bollenkast van het Kristal Kartel met edelsteen bollen

Nieuwe bollenkast

De mooiste en grootste edelsteen bollen van het Kristal Kartel hebben nu een bijpassende kast gekregen! Maak een afspraak en kom ze zelf bewonderen!

17-08-2023

Markiezaat Mineralendagen bezoek het kristal Kartel tijdens de open dag

Markiezaat Mineralendagen!

Bezoek op 3 en 4 september zowel Mineralengroothandel Kristal Kartel in Halsteren en de Kristalloods in Bergen op Zoom. De openingstijden zijn tussen 10:00 en 17:00 uur en bij besteding in beide groothandels ontvang je een leuke attentie! Klik voor meer informatie op het logo.

09-08-2023

Prachtige citrien, shangaan amethist, rookkwarts en spirit kwarts bij het Kristal Kartel

Nieuwe zending uit Afrika

Er zijn zojuist prachtige kristallen uit Afrika binnen gekomen! Mooie citrien uit Congo, spirit kwarts uit Zuid Afrika, Rookkwarts uit Malawi en Shangaan amethist uit Zimbabwe. Dit zijn de mooiste kristallen die het Afrikaanse continent te bieden heeft!

17-07-2023

Seleniet, bergkristal geodes, zonnesteen bollen en powerballs bij mineralengroothandel Kristal Kartel

Seleniet en geodes

Vanaf nu kan je ook bij het Kristal Kartel terecht voor al je seleniet producten, van hartjes tot bollen en van graveringen tot torens. Tevens hebben we kleurrijk geverfde powerballs binnen gekregen en witte bergkristal geodes. Reden genoeg om weer eens langs te komen!

28-06-2023

Nieuw! Paarse labradoriet bij groothandel Kristastal Kartel

Paarse Labradoriet!

Wauw wat zijn ze mooi! Deze paarse labradoriet glanst je tegemoet. We hebben een beperkte hoeveelheid mee kunnen nemen uit St. Marie aux Mines, dus wacht niet te lang om jouw stukken te bemachtigen!

15 t/m 28-06-2023

Mineralen groothandel Kristal Kartel is op de St. Marie aux Mines Mineral & Gemshow

Gesloten wegen St. Marie

Tussen 15 en 29 juni is de groothandel gesloten voor bezoek vanwege de Mineral & Gemshow in St. Marie. Vanaf 30 juni bent u weer van harte welkom om langs te komen. Maak wel van tevoren een afspraak!

2/3/4-06-2023

Mineralen groothandel het Kristal Kartel staat op de Minerale Messe in Hamburg

Minerale Hamburg Schnelsen

Bezoek het Kristal Kartel op de Internationale Mineralenbeurs in Hamburg, van 2 tot 4 juni. Ze zullen een breed scala aan producten presenteren, waaronder amethist, portals, agaat bollen en schedels

23-05-2023

Nieuwe Unboxing XL video!

Er is weer heel veel nieuws binnen gekomen! Bekijk de unboxing XL video en ontdek de vele kristallen die vanaf nu in de showroom staan!

17-05-2023

Ervaar Fluorescentie mineralen bij het kristal Kartel, zie kristallen verkleuren onder UV licht

Ervaar Fluorescentie mineralen

Ontdek nu ook de verborgen wereld van Fluorescentie mineralen bij groothandel het Kristal Kartel en zie hoe kristallen van kleur veranderen onder UV! Op de foto zie je syeniet sodaliet (Yooperlite) Baltisch barnsteen en groene fluoriet.

08-05-2023

Veel nieuws bij de groothandel, kristal puntjes van fluoriet, howliet, prehniet, mosagaat en obsidiaan. Ook met aura coating

Kristalpuntjes Walhalla!

Er zijn nieuwe kristal puntjes binnen gekomen! Onder andere van: fluoriet, howliet, prehniet, mosagaat, roze opaal, apatiet en nog veel meer! De meeste natuurlijk en een aantal met aura coating.

30-04-2023

Resultaat na een kleine verbouwing bij groothandel het Kristal Kartel

Kleine verbouwing

Na een kleine verbouwing op de bovenverdieping, kunnen we nu uw aankopen eenvoudig digitaal verwerken. Hierdoor beschikt u altijd over een gedetailleerd overzicht van de aangeschafte artikelen!

13-04-2023

Trommelsteen zakken gemixt of per soort. Altijd voordelig bij mineralen groothandel het Kristal Kartel

Heel veel trommelstenen!

De nieuwste aanwinst bij het Kristal Kartel: trommelsteen zakken! Of je nu op zoek bent naar grote stenen, kleine steentjes of een mix van verschillende soorten, onze zakken hebben altijd een gunstige prijs!

03-04-2023

Onze stelling is weer gevuld met prachtige roze amethist plakken op standaard.

Aanvulling van de Roze amethist!

Onze stelling is weer gevuld met prachtige roze amethist plakken op standaard, en nu zijn ze nog aantrekkelijker geprijsd! Kom kijken en kies jouw unieke collectie.

15-03-2023

Mooie paarse amethist op stevige metalen voet

Mooie amethist op voet

We hebben zojuist deze prachtige amethisten uitgepakt met mooie paarse kristallen op een stevige metalen voet. Indrukwekkende showroom stukken!

07-03-2023

Agaat op voet in de aanbieding bij mineralen groothandel kristal Kartel

Agaat op voet in de aanbieding

We hebben zojuist een pallet met prachtige agaten op metalen voet geopend! Deze zijn nu beschikbaar tegen een absolute bodemprijs. Wees er snel bij en maak een afspraak voordat ze weg zijn!

02-03-2023

Plattegrond internationale mineralenbeurs Rijswijk

Standnummers bekend Rijswijk

Op 25 en 26 maart zal de grootste mineralenbeurs van Nederland wederom plaatsvinden in Rijswijk. Het Kristal Kartel zal ook aanwezig zijn met twee kramen op locatie V08 en U08. Zorg dat je ons niet mist!

07-07-2023

Pallet vol portal amethisten bij de mineralen groothandel Kristal Kartel

Pallet vol portals

Vandaag hebben we een pallet met amethist portals uitgepakt en wat zijn ze mooi! Vanaf vandaag te bewonderen in de unit. Wacht niet te lang, want ze gaan snel!

20-01-2023

Prachtige kristallen en mineralen bij de groothandel Kristal kartel

Tafeltje vol

Veel kleine kristallen maken een volle tafel! We hebben onze tafels boven opnieuw ingedeeld met zowel eigen getrommelde steentjes als diverse kristallen en carvings.

12-01-2023

Top kwaliteit agaat op metalen voet bij mineralen groothandel kristal Kartel

Agaat op voet van hoge kwaliteit

Zojuist zijn we weer iets moois tegen gekomen! Deze schattige agaatjes op standaard zijn van hoge kwaliteit en wegen allemaal minder dan 1,5 kg!

30-12-2022

Top polished agaat uit Brazilië bij groothandel Kristal Kartel

Eerste pallet uitgepakt

De eerste pallet van de nieuwe zending is uitgepakt! Deze bevat prachtige top polished agaat in in zowel natuurlijke vorm als bijgekleurd.

19-12-2022

Nieuwe container vol kristallen en mineralen uit Brazilië is aangekomen bij mineralen groothandel Kristal Kartel

Nieuwe container uit Brazilië

Na een lange zeereis is er vandaag een nieuwe container met 24 pallets uit Brazilië aangekomen! In de komende weken gaan we deze uitpakken en laten we hier zien wat er allemaal in zit! Christmas came early!

28-11-2022

nieuwe zending fluoriet bij mineralen groothandel Kristal Kartel

Zending fluoriet binnen

Wat een prachtige fluoriet is er vandaag binnengekomen! Zowel punten, torens, bollen en dubbele punten in prachtige kleuren!