5 redenen om de mineralengroothandel van het Kristal Kartel te bezoeken

Wat mag je verwachten van een bezoek aan de kristallen- en mineralengroothandel?

Het Kristal Kartel is een kristallen- en mineralengroothandel in Halsteren (gemeente Bergen op Zoom) die zich onderscheidt door hun unieke verkoopconcept voor wederverkopers. Klanten hebben namelijk de mogelijkheid om individuele kristallen uit te zoeken tegen kilogram prijzen. Dit maakt inkopen bij het Kristal Kartel een fijne ervaring voor wederverkopers van kristallen en mineralen die graag zelf controle hebben over hun assortiment. Zo kan jij aan jouw klant altijd de mooiste en meest unieke stukken aanbieden. Combineer dit met een goed advies en de mogelijkheid om in alle rust te komen winkelen en het is al snel duidelijk waarom een bezoek aan de kristallen- en mineralengroothandel het Kristal kartel meer dan de moeite waard is.

Groot assortiment aan ethisch verantwoorde kristallen

Met gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring in de mineralenwereld, weten de eigenaren Bart en Karin als geen ander wat er speelt in de branche. Het assortiment van de groothandel is dan ook zeer uitgebreid en divers, met een grote variatie aan kristallen en mineralen, waaronder amethist, bergkristal, agaat, fluoriet, toermalijn, maansteen, versteend hout, roze amethist, skulls en carvings. Het grootste gedeelte hiervan is afkomstig van de vele inkoopreizen en komen rechtstreeks van de mijn of groeve waarbij de eventuele bewerkingen lokaal zijn uitgevoerd. Hierbij is altijd rekening gehouden met de arbeidsomstandigheden en de impact op de natuur. Mineralengroothandel het Kristal kartel biedt dan ook alleen ethisch verantwoorde producten aan! Lees ook hoe de inkoop van amethist in Brazilië verliep.

Neem de tijd tijdens je bezoek aan de groothandel

Een ander voordeel van winkelen bij het Kristal Kartel is dat je altijd in alle rust kan komen uitzoeken. Om de mineralengroothandel te bezoeken, is het noodzakelijk om vooraf een afspraak te maken via de contact pagina. Hierdoor zijn er geen andere klanten tijdens je bezoek en kan je in alle rust rondkijken en vragen stellen. Het creëren van deze rustige en veilige omgeving is een belangrijk speerpunt van de groothandel. Inkopen is namelijk ook het opbouwen van contacten en het verzamelen van informatie over zowel de producten die je koopt als wat er speelt in de branche. Een service die met liefde wordt geboden door Bart en Karin van het Kristal Kartel.

Hoge kwaliteit kristallen

Het minimum orderbedrag bij het Kristal Kartel bedraagt €300. Lijkt dit veel? Bedenk dan dat je er zo voor zorgt dat jouw klanten niet bij hetzelfde adres gaan inkopen. Tevens ben je er zo van gegarandeerd dat je bij deze mineralengroothandel de beste prijs krijgt omdat ze alleen hoeven om te gaan met serieuze klanten zoals jijzelf. Samen met het unieke verkoopconcept, de hoge kwaliteit van de kristallen en het waardevolle advies is een bezoek aan het Kristal Kartel altijd een succes en een prettige beleving. Het is de ideale plek voor wederverkopers die op zoek zijn naar een grotere hoeveelheid kristallen voor verkoop in hun eigen winkel, de webshop, mineralenbeurzen of markten. En verkoop je via Social Media zoals Instagram of TikTok, dan ben je zeker ook aan het goede adres vanwege de grote diversiteit van het assortiment en het gegeven dat je van elk kristal ook 1 exemplaar mee kan nemen. En vanwege de hoge omloopsnelheid is er steeds weer iets nieuws te ontdekken.

Samenvattend

Als je op zoek bent naar een mineralengroothandel met een uniek kristallen aanbod, een uitgebreid assortiment, vele jaren aan ervaring, een eerlijk advies en waar je op je gemak rond kan kijken dan is het Kristal Kartel de juiste plek voor jou! Maak een afspraak via de contact pagina en ervaar zelf het unieke verkoopconcept van de groothandel. Of je nu verkoopt via TikTok, Instagram, je eigen website, op beurzen en markten of in je fysieke winkel bij de mineralengroothandel van het Kristal Kartel slaag je altijd! Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten in Halsteren.

1 gedachte over “5 redenen om de mineralengroothandel van het Kristal Kartel te bezoeken”

  1. Pingback: Hoe doe je dat? Mineralen en kristallen inkopen groothandel

Reacties zijn gesloten.